Hlavní stránka Blog Zkušenosti - výrobce autodílů Autodíly SWAG - hodnocení výrobce a zkušenost

Autodíly SWAG - hodnocení výrobce a zkušenost

07. 06. 2022
|
Voton.cz autodíly
|

Produkty značky SWAG patří mezi střední třídu autodílů. Jedná se o řadu neoriginálních náhradních dílů za přijatelné ceny a odpovídající kvalitu.
 

Firma SWAG ve zkratce

Země původu: Německo
Specializace: řízení + spotřební sortiment
Zkušenost: Standardní kvalita
Web: www.swag.de

 

Historie autodílů SWAG

Založení Sud-West-Autoteile GmbH proběhlo roku 1954 v německém Wuppertalu. Prvotním účelem vzniku společnosti byla produkce prvků ventilového rozvodu. Roku 2000 se však stala členem skupiny Bilstein, která jí umožnila proniknout na nové trhy a vyřešit tím své vznikající finanční problémy.
 

Nyní má společnost hlavní průmyslové podniky v Ennepetalu v Německu a své sídlo, velký sklad i několik montážních závodů v Dietzenbachu. O zlepšující se kondici firmy mluví její katalog čítající víc než 13 000 položek.
 

Co z našich zkušeností doporučujeme?

I když se produkty SWAG řadí do střední třídy, všechny splňují technické požadavky výrobců aut a vyhovují tak většině evopských i asijských modelů.
 

  • Motorový systém včetně komponentů – zavěšení motoru, maziva, chlazení, palivových systémů a podobně.
  • Součásti řízení patří mezi prvky solidní kvality.
  • Součásti podvozků s plnohodnotnou škálou zastoupení ložisek vzpěr, stabilizátorů, spojovacích tyčí, nábojů ložisek atd.
  • Brzdové soustavy a brzdové destičky SWAG, které díky speciálnímu tepelnému zpracování nevyžadují záběh.
  • SWAG se zaměřuje i na elektroniku pro motory, tělo, brzdy a klimatizaci.
Autor článku
Voton.cz autodíly
Voton.cz je český e-shop s autodíly. Voton.cz prodává náhradní díly na všechna osobní auta, dodávky a jiná motorová vozidla užívaná v České republice. Voton.cz dodává autodíly, potřeby pro automechaniky a doplňkové zboží pro motoristy do celé ČR, Kam