Hlavní stránka Blog Zkušenosti - výrobce autodílů Japanparts - zkušenosti s výrobcem

Japanparts - zkušenosti s výrobcem

19. 12. 2023
|
Voton.cz autodíly
|

Japanparts již od roku 1988 vyrábí autodíly pro japonské a obecně asijské vozy. Pokrývá podstatnou část aftermarketu, dodává jako prvovýrobce přímo do automobilek a věnuje se také výrobě vlastních tuningových dílů.
Pod firmu Japanparts patří také značky Ashika a Japko.

V květnu 2019 firma otevřela nový distribuční sklad pro Evropu. Spolu s tím kompletně přepracovala své produktové portfolio, které aktuálně čítá přes 30 000 položek. V plánu je v průběhu roku 2019 a dále další navyšování produktových řad, a to až na 42 000 položek. 
 

Recenze výrobce Japanparts


Naše zkušenosti jsou s díly Japanparts velmi dobré. Nejenže pokrývají velkou škálu asijských vozů, ale z hlediska kvality provedení autodílů jsou díly nadprůměrně bezchybné. Reklamace jsou minimální. Vzhledem k dostupnosti a dobrých cenám můžeme Japanparts s klidným svědomím doporučit. 



 

Autor článku
Voton.cz autodíly
Voton.cz je český e-shop s autodíly. Voton.cz prodává náhradní díly na všechna osobní auta, dodávky a jiná motorová vozidla užívaná v České republice. Voton.cz dodává autodíly, potřeby pro automechaniky a doplňkové zboží pro motoristy do celé ČR, Kam