Hlavní stránka Blog Zkušenosti - výrobce autodílů Monroe - hodnocení výrobce a zkušenost s autodíly

Monroe - hodnocení výrobce a zkušenost s autodíly

07. 06. 2022
|
Voton.cz autodíly
|

MONROE Company je doslova největší výrobce odpružení na světě. Je nejen jedničkou, ale také největším inovátorem v oboru. Značka spadá pod americkou společnost TENNECO Automotive Group.
 

Historie MONROE

 

Start značky se datuje k roku 1916, ve kterém dal mechanik a podnikatel August F. Meyer vzniknout společnosti, zabývající se produkcí zařízení k nahuštění pneumatik. Se svým obchodním partnerem Charlesem S. McIntyrem začali spolupracovat na vývoji automobilových amortizátorů. První tlumič pod značkou MONROE vznikl v roce 1926 a stal se tak hlavním zaměřením firmy. Pro mnoho výrobců jsou výrobky MONROE standardem kvality. Statistiky uvádějí až 25 % zastoupení všech tlumičů prodaných ve světě pod značkou MONROE Company.
 

Evropské dceřiné společnosti – MONROE EUROPE jsou majitelé čtyř podniků v Belgii, Španělsku a Velké Británii.
 

Co doporučit? Zkušenosti s Monroe tlumiči a dalšími

 

Značka MONROE je zárukou kvality.
 

  • Tlumiče nárazůMONROE Original – se zlepšenou tlumící vlastností o 15 % oproti originálním zařízením, MONROE Reflex – speciální technologie aktivuje kotouč i při nepatrném pohybu u zavěšení, což zlepšuje schopnost udržení vozidla na silnici, MONROE Sensa-Trac – speciální design drážek zlepšuje záběr kol v extrémních situacích, MONROE Adventure – vhodné speciálně pro off-road vozy.
  • Vzpěry a jejich části.
  • Listové pružiny, koule, pružiny, včetně pružin ve tvaru koule, jejichž pevnost se zvyšuje úměrně spolu s jejich stlačením, což udrží boční zatížení v tichém chodu.
  • Řízení a odpružení se vyznačují kvalitou použitého materiálu, pro ochranu před rzí je využíván fosfátový nebo kataforetický nátěr.
Autor článku
Voton.cz autodíly
Voton.cz je český e-shop s autodíly. Voton.cz prodává náhradní díly na všechna osobní auta, dodávky a jiná motorová vozidla užívaná v České republice. Voton.cz dodává autodíly, potřeby pro automechaniky a doplňkové zboží pro motoristy do celé ČR, Kam