Hlavní stránka Blog Zkušenosti - výrobce autodílů Sidem - zkušenost se značkou autodílů

Sidem - zkušenost se značkou autodílů

08. 06. 2022
|
Voton.cz autodíly
|

Jedna z nejstarších firem, zabývající se především výrobou dílů podvozků na evropském kontinentě, je bezesporu SIDEM. Jedná se o renomovanou značku, jejíž kvality už prověřil čas.
 

Historie SIDEM
 

Společnost působí na trhu již více než 90 let. Zaměstnává na čtyři stovky zaměstnanců. Kromě podvozků je jejím cílem působení trh zaměřený na řízení a díly pro zavěšení.
 

Firma si zakládá na precizní kontrole celého výrobního procesu již od samotného výzkumu, přes náročné testování až ke konečné produkci a distribuci. Její zvlášť silnou stránkou je otázka zákaznického servisu a vize pro budoucnost. Jasné zaměření, inteligentní investice a neustálé zlepšování výrobních procesů drží výrobky Sidem na úrovni nejvyšší kvality.
 

Co doporučit?

Jednoznačně:

  • Podvozky – patří mezi chloubu firmy, jsou vysoce kvalitní s dlouhou životností
  • Řízení - kulový čep řízení, axiální táhlo řízení, spojovací tyč řízení, manžety a tlumiče, vše dle vlastního vývoje
  • Kompletní systém zavěšení kol – uložení, rameno zavěšení, silentblok stabilizátoru, tyč stabilizátoru, kulový čep ramene, opravné sady a další
Autor článku
Voton.cz autodíly
Voton.cz je český e-shop s autodíly. Voton.cz prodává náhradní díly na všechna osobní auta, dodávky a jiná motorová vozidla užívaná v České republice. Voton.cz dodává autodíly, potřeby pro automechaniky a doplňkové zboží pro motoristy do celé ČR, Kam