Vemo - zkušenosti s výrobcem

08. 06. 2022
|
Voton.cz autodíly
|

Značka VEMO se specializuje na elektroniku do aut, také na detektory, senzory a další součásti. Jedná se o německou firmu náležící ke společnosti VIEROL Aktiengesellschaft.

Historie VEMO

V roce 1977 byla založena firma VIEROL AG se sídlem v Německu. Prvotní produkce společnosti se týkala jednoúčelových autodílů v malých objemech. Postupně se její zaměření soustředilo na zakázky a balení autodílů od jiných výrobců. Nyní je pak její zastoupení umístěné nejen v Evropě, ale i v USA, Číně a Singapuru. Od roku 2000 má název VIEROL Aktiengesellschaft.

Značku VEMO společnost zaregistrovala roku 1998. V nabídce má více než 9 000 položek, které jsou dodávány do 125 zemí světa. Produkty se vyznačují precizními technickými vlastnostmi i vysokou spolehlivostí, za které byla společnost oceněna značkou kvality Q+, která většinou přísluší německým výrobcům originálních dílů.

Co doporučit?

Díky svému ocenění jsou autodíly VEMO v podstatě ve shodné kvalitě jako u originálů, ale jsou prodávané za mnohem atraktivnější ceny.

  • Detektory, senzory, průtokoměry, detektory polohy hřídele, teploty vzduchu, oleje, chladicí kapaliny, detektory tlaku v pneumatikách a jiné produkty – vše spojuje vynikající trvanlivost krytů a opravdu kvalitní pájení mikročipů. Konektory jsou univerzální a hodí se k montáži na auta různých značek.
  • Elektronika (alternátory, startéry, relé a napětí seřizovacích prvků) – při výrobě se využívají jen moderní materiály schopné odolávat vysokému zatížení.
  • Vypínače a přepínače
  • Napájecí systémy a prvky systému zapalování
  • Součásti pro klimatizaci a chladící soustavy, jako jsou ventilátory, kondenzátory, elektromotory, viskózní spojky, filtry a odvlhčovače, řemenice a podobně. Oblíbené jsou pro svou vysokou kvalitu a přijatelnou cenu.
Autor článku
Voton.cz autodíly
Voton.cz je český e-shop s autodíly. Voton.cz prodává náhradní díly na všechna osobní auta, dodávky a jiná motorová vozidla užívaná v České republice. Voton.cz dodává autodíly, potřeby pro automechaniky a doplňkové zboží pro motoristy do celé ČR, Kam