Hlavní stránka Blog Zkušenosti - výrobce autodílů Autofren Seinsa - hodnocení výrobce a zkušenost s autodíly

Autofren Seinsa - hodnocení výrobce a zkušenost s autodíly

08. 06. 2022
|
Voton.cz autodíly
|

Specialistou na gumové části brzdových systémů a spojkové hydrauliky je francouzská společnost AUTOFREN SEINSA. Společnost je hrdým držitelem několika certifikátů norem ISO a patří také pod EFQM, která se snaží o dosahování kvality převyšující ISO normy.

 

Autofren Seinsa ve zkratce

Země původu: Španělsko
Specializace: gumové části brzd
Zkušenost: Nadstandardní kvalita
Web: www.seinsa.es/
Výroba: Španělsko, Indie

 

Historie AUTOFREN SEINSA

Přestože se jedná o francouzskou firmu, byla založena ve španělském městě Eugi, a to v roce 1972. Od začátku se věnovala výrobě gumových dílů pro brzdové systémy. Díky důrazu na kvalitu si rychle vydobyla přední místo mezi výrobci komponentů pro pohonné ústrojí a brzdových systémů pro tzv. aftermarket. Ale není výjimkou, že dodává výrobky i do prvovýroby.
 

Co doporučit?

Jedinečné místo zaujímá společnost AUTOFREN SEINSA v nabídce opravných sad brzdových soustav určených pro nejrůznější modely evropských, asijských a amerických automobilů.

 

Autor článku
Voton.cz autodíly
Voton.cz je český e-shop s autodíly. Voton.cz prodává náhradní díly na všechna osobní auta, dodávky a jiná motorová vozidla užívaná v České republice. Voton.cz dodává autodíly, potřeby pro automechaniky a doplňkové zboží pro motoristy do celé ČR, Kam