Hlavní stránka Blog Zkušenosti - výrobce autodílů Mann - hodnocení výrobce a zkušenost s autodíly

Mann - hodnocení výrobce a zkušenost s autodíly

08. 06. 2022
|
Voton.cz autodíly
|

MANN, nebo-li špičková německá kvalita. Mann + Hummel je rodinná firma, zakládající si na svých mnohaletých zkušenostech a kvalitách svých odborníků.

Filtry Mann jsou vysoce kvalitní filtry, které jsou k dispozici v široké škále velikostí a typů pro různé druhy použití. Jsou vyráběny z kvalitních materiálů a jsou navrženy tak, aby poskytovaly dlouhodobou ochranu před nečistotami a nečistotami v motoru a výfuku.

Při výběru filtrů je důležité zvolit správný typ a velikost filtru pro váš konkrétní vůz. Doporučuje se také zkontrolovat, zda filtr splňuje požadavky výrobce vozu. Cena filtrů Mann se může lišit podle typu a velikosti filtru. cena se může na první pohled zdát o něco dražší - pohybuje se v segmentu vyššího cenového středu, je však důležité si uvědomit, že nejlevnější možnost nemusí být vždy nejlepší volbou, a je třeba zvážit celkovou kvalitu a spolehlivost filtru.

 

Historie MANN

Firma byla založena v roce 1941. Byla a je provozována jako rodinný podnik s neustálým růstem výnosů již po čtyři generace rodin Lachmann, Klamert a Geiger. Sídlo společnosti je v Ludwigsburgu. Zaměření společnosti je široké a její systémy se využívají po celém světě a dokonce i v extrémních podmínkách splňují všechny požadavky na kvalitu a bezpečnost. Velké zkušenosti z oblasti filtrace pak daly vzniknout i značce MANN Filter, která nabízí vše pro vzduch, olej, palivo a interiér vozidel.
 

Co doporučit?

Jedničkou je Mann především díky:

  • vzduchovým a kapalinovým filtračním systémům, sacím modulům, kabinovým filtrům,
  • ohromující životnost a odolnost mají také vysoce funkční plastová víka hlavy válce pro automobilový průmysl,
  • a neposledně filtrační vložky pro údržbu a servis vozidel

Bohaté portfolio výrobků pro strojní průmysl, technologie a průmyslovou výrobu obsahuje průmyslové filtry, inovativní program pro snížení emisí výfukových sazí pro dieselové motory, filtrační zařízení a nejrůznější přístroje pro manipulaci s materiály.

Autor článku
Voton.cz autodíly
Voton.cz je český e-shop s autodíly. Voton.cz prodává náhradní díly na všechna osobní auta, dodávky a jiná motorová vozidla užívaná v České republice. Voton.cz dodává autodíly, potřeby pro automechaniky a doplňkové zboží pro motoristy do celé ČR, Kam