Hlavní stránka Blog Zkušenosti - výrobce autodílů Maxgear - recenze a zkušenosti s výrobcem

Maxgear - recenze a zkušenosti s výrobcem

30. 05. 2022
|
Voton.cz autodíly
|

Polská značka MaXgear dává spolehlivé komponenty pro nejrůznější typy vozidel.

Historie výrobce MAXGEAR
K založení společnosti došlo v roce 2006 a ihned se zaměřila na sortiment, který zahrnoval čerpadla, posilovače řízení, elektrická palivová čerpadla, zapalovací cívky, viskózové spojky. Celkem turbulentně rychlý vývoj umožnil společnosti v následujících letech ještě několikanásobné rozšíření své nabídky, už v roce 2013 čítal její katalog na 10 000 položek nejrůznějších dílů.

V roce 2014 pak došlo k přesídlení centrály Auto Partner do nového logistického a distribučního centra v Bieruń - o rozloze 20 000 m2 a výrazné expanzi na evropský trh.

Co doporučit z recenzí?
Vhodné portfolio dílů pro nákup v dobrém poměru cena/výkon. 
Z recenzí vyplývá, že u spotřebních dílů jako olejové nebo kabinové filtry, je cena dostatečnou motivací koupit od Maxgear a nepřiplácet za prémiové značky (samozřejmě pokud nepotřebujeme top výkon nebo pokud nemáme svou oblíbenou a odzkoušenou, které chceme zůstat věrní). U elektronických dílů, brzd a specifických součástek, kde je důležitá preciznost a 100% spolehlivost, je Maxgear klasickým průměrem v tomto cenovém segmentu - nenadchne, ale ani neurazí. 

Autor článku
Voton.cz autodíly
Voton.cz je český e-shop s autodíly. Voton.cz prodává náhradní díly na všechna osobní auta, dodávky a jiná motorová vozidla užívaná v České republice. Voton.cz dodává autodíly, potřeby pro automechaniky a doplňkové zboží pro motoristy do celé ČR, Kam