Hlavní stránka Blog Zkušenosti - výrobce autodílů Sasic - hodnocení výrobce a zkušenost s autodíly

Sasic - hodnocení výrobce a zkušenost s autodíly

08. 06. 2022
|
Voton.cz autodíly
|

Široký sortiment autodílů nabízí francouzská společnost SASIC, která se zaměřuje mimo jiné na pryžové a kovové součásti pro francouzské vozy. Patří pod koncern SEVTI Corporation.
 

Historie SASIC

Dějiny obchodní značky SASIC sahají do 20. let minulého století, konkrétně do roku 1927, kdy došlo ve Francii k založení společnosti Santucci, která se věnovala výrobě autodílů pro francouzské automobily. V roce 1971 došlo k fúzi s firmou SICFA, která je známým francouzským vývozcem náhradních dílů. Nově tak má společnost název SASIC S.A.
 

Nyní se firma prioritně věnuje produkci gumových a kovových dílů, prvků systému zavěšení, vodních hadic, kladek a jiných náhradních autodílů. Také se podílí na obnově spojek. Je rovněž dodavatelem unikátních řídicích mechanismů pro moderní elektrická auta.
 

Výrobky společnosti se řadí do střední cenové třídy a jsou vyváženy do asi 90 zemí světa.
 

Co doporučit?

  • Pryžové a kovové prvky, vyrobené z kvalitních zdrojů, který zvyšují výkon.
  • Prvky zavěšení jsou oblíbené pro vysokou sílu a přesně odpovídajícím tvarům a rozměrům.
  • Spojky – patří mezi díly, které jsou pro usnadnění instalace dodávány s umístěnými nástroji. Kvalita odpovídá originálním dílům, přitom jsou za nižší cenu.
  • Komponenty chladicího systému, jejichž kovové části mají posílenou ochranu proti korozi a plastové části mají zvýšenou odolnost proti tvorbě trhlin a deformací.
  • Elektrické zařízení s vysokou citlivostí a rychlostí odezvy.
Autor článku
Voton.cz autodíly
Voton.cz je český e-shop s autodíly. Voton.cz prodává náhradní díly na všechna osobní auta, dodávky a jiná motorová vozidla užívaná v České republice. Voton.cz dodává autodíly, potřeby pro automechaniky a doplňkové zboží pro motoristy do celé ČR, Kam