Hlavní stránka Blog Zkušenosti - výrobce autodílů Zimmermann - zkušenosti s výrobcem brzd 🛒 e-shop předává své zkušenosti

Zimmermann - zkušenosti s výrobcem brzd 🛒 e-shop předává své zkušenosti

30. 05. 2022
|
Voton.cz autodíly
|

Brzdy Zimmermann patří ke špičce v této produktové oblasti, Výkonnově i cenově spadají do podobné kategorie jako Brembo, Ferodo, Jurid, ATE aj. Provedení i materiály odkazují na pověstnou německou kvalitu. 

Firma Zimmermann ve zkratce

Země původu: Německo
Prvovýroba: BMW
Specializace: brzdové kotouče a destičky, nově třmeny pro aftermarket
Zkušenost: Nadstandardní kvalita
Web: www.otto-zimmermann.de

 

Kotouče a brzdové destičky Zimmermann si zaslouží více pozornosti, než je jim aktuálně věnováno. 

Produktové portfolio 

Brzdové kotouče Zimmermann

  • Základní řada odpovídá standardním nárokům na kvalitu a je určena pro běžné použití. Plné kotouče jsou z kvalitního materiálu, jsou velmi spolehlivé a potěší dlouhou životností.
  • Zimmermann Sport brake - řada sportovních kotoučů pro běžné použití tam, kde preferujete kvalitu a agresivnější jízdu. Vlastnosti kotoučů zmenšují brzdnou dráhu a zlepšují management vznikajícího tepla. Sportovní řada obsahuje dva typy chlazených kotoučů - pod názvem Sport Z najdete vrtané, pod Black Z pak kotouče drážkované.
  • FusionZ - řada pro sportovní speciály v řadách Formula Z, Formula F a Formula S. Jde o složené kotouče, produktové řady se mezi sebou liší typem spojení brzdné plochy a náboje. 

Označení Coat Z značí kotouče s antikorozní povrchovou úpravou. 

Vybrat a zakoupit Brzdové kotouče Zimmermann 
 

Brzdové destičky Zimmermann 

Brzdové destičky Zimmermann jsou konstruovány tak, aby vytvářely tření s brzdovým rotorem, což pomáhá zpomalovat vozidlo. Tyto brzdové destičky jsou vyrobeny z trvanlivých a tepelně odolných materiálů a odolávají vysokým teplotám a tlaku, což zajišťuje jejich dlouhou životnost. Nově vyvinuté směsi redukují množství vytvářeného prachu. Zároveň jsou známy dlouhou životností a spolehlivostí. 

Brzdové destičky Zimmermann jako základní součást brzdového systému spolupracují s brzdovými kotouči a třmeny a zajišťují bezpečné a účinné brzdění. Tyto brzdové destičky jsou připevněny k brzdovým třmenům, které přitlačují destičky na rotor a zpomalují tak vozidlo.

Brzdové destičky Zimmermann lze nalézt v mnoha různých typech vozidel, včetně osobních a nákladních automobilů a vozů SUV. Jsou ověřené pro vozidla pro každodenní použití, i pro vysoce výkonné sportovní vozy. 

Pro zajištění optimálního výkonu je důležité pravidelně kontrolovat tloušťku a opotřebení brzdových destiček Zimmermann. To vám pomůže včas odhalit případné problémy a v případě potřeby brzdové destičky vyměnit. Při správné údržbě a výměně pomohou brzdové destičky Zimmermann udržet vaše vozidlo na silnici bezpečné a spolehlivé.

Brzdové destičky Zimmermann jsou cenově výhodnou alternativou OE dílů a jejich optimálnímu brzdnému výkonu důvěřují automobiloví nadšenci i profesionálové po celém světě. Díky své trvanlivosti, tepelné odolnosti a spolehlivosti mohou zajistit bezpečné a účinné brzdění pro širokou škálu vozidel.

Vybrat a zakoupit Brzdové destičky Zimmermann 

 

Další sortiment Zimmermann

  • Brzdové bubny
  • Brzdové třmeny
  • Čelisti

 

Naše zkušenosti s brzdami Zimmermann

Obecně můžeme říci, že zkušenost s nimi máme velmi dobrou. Minimální vratkovost a reklamace, dobré reference našich zákazníků i zkušenosti po montáži na naše vlastní vozy - to jsou podklady pro to, abychom výrobky doporučili jako spolehlivé. Ocení je zejména ti, kdo si chtějí připlatit za výrobky, které jsou vyvinuty zejména s ohledem na sportovnější jízdu. Odpovídají tomu, co lze považovat za kvalitní brzdové kotouče.
 

Zimmermann vs Brembo

Častá otázka našich zákazníků se týká našeho doporučení, kterým brzdám dát přednost - zda doporučíme spíše Zimmermann, nebo má zákazník investovat spíše do Bremba. Z pohledu prodejů, kvality produktů a reklamovanosti jsou obě značky plně srovnatelné, při výběru tak spíše bude hrát roli osobní preference zákazníka, předchozí zkušenosti s výrobky značky a oblíbenost značky v příslušné komunitě. Například Bremba mají dobrou pověst u škodovkářů, Zimmermanny u majitelů BMW. 
 

Jak najít brzdy Zimmermann na e-shopu?

Brzdové kotouče Zimmermann
Brzdové destičky Zimmermann

Při výběru zboží je pro správnost volby vhodné postupovat od zvolení příslušného značky, modelu a motorizace vozidla, pro které brzdy hledáte. 

Autor článku
Voton.cz autodíly
Voton.cz je český e-shop s autodíly. Voton.cz prodává náhradní díly na všechna osobní auta, dodávky a jiná motorová vozidla užívaná v České republice. Voton.cz dodává autodíly, potřeby pro automechaniky a doplňkové zboží pro motoristy do celé ČR, Kam